Olin viikko sitten vanhojen kamujen kanssa metsässä rämpimässä pt-kisoissa. Oli todella hauskaa pitkästä aikaa rääkätä itseään. Jotenkin hommassa oli ihan erilainen viehätys mukana, kun olin hankkinut lisäystä välineisiini. Vielä on tosin hankittavaa, kuten pieni rinkka ja lämmin mutta pieneen tilaan menevä makuupussi. Sitten kun lotossa voitan :D Niin, kyllä me hienosti sijoituttiinkin peräti kolmansiksi. Älkää vain kysykö, montako joukkuetta sarjassamme oli... (Oli niitä enemmän kuin kolme...)

Työviikko on taas mennyt omaa nopeaa tahtiaan. Tuntuu, että töissä olisi enemmän tehtävää kuin ehtii tehdä. Ensi viikolla on taas palkkapäivä. Se on kyllä kuukauden kruunu! Onkin ensimmäinen kokonainen palkka. On ollut noloa vastata ihmisille, jotka kysyvät palkasta, ettei tiedä paljon saa. Kun ei tiedä niin ei tiedä. Sellaista se elämä välillä on.

Tämä viikonloppu onkin mennyt arkisissa aherruksissa, siis siivotessa. Tänään käytiin ostamassa uusi imuri 14vuotta vanhan tilalle. Ihan yhtä kökköä on siivoaminen uudella imurilla kuin vanhalla, siis ei mielipuuhiani. Jospa huomenna saisi kämpän siivottua loppuun. Kun kaaos pääsee tietylle tasolle, sen purkaminen vaatii yliluonnollisia voimia ja AIKAA purkamisekseen. Sitähän ei työssä käyvällä yleensä ole. Kun saa talon kuntoon, niin saa jo aloittaa toisesta päästä uudestaan. Lapset sotkevat nopeammin kuin ehdin siivota. Siksi onkin aina ihaninta siivota silloin, kun on yksin kotona :)