Eilen virkistin mieltäni kahden partioystävän seurassa osallistumalla piirin kevätkisojen kalkkisten sarjaan. Askelia keväisessä metsässä kertyi huikeat 15000! Ilma oli kaunis, hiukan viileä ja paikoin olivat laittaneet rastit kosteisiin paikkoihin. Pääasiallisesti tehtävät olivat hauskoja, osin jopa haastavia (teimme samat tehtävät kuin nuorisokin, emmekä silti tainneet edes saada samaa määrää pisteitä). Taas todettiin ennakkovalmistautumisen merkitys (emme olleet sitä harrastaneet) ja oikeanlaiset välineet (kun ei saa mukana olla kännykkä, olimme lähes kellottomia...). Mutta kivaa oli :)

Tehtävissä oli muun muassa linnunpöntön rakennus (meillä yhden keskisormivuodatuksen jälkeen tuli hyvin ilmastoitu malli), ruoanvalmistusta  (lihapullia ja perunamuussia trangialla, tuli muuten sikahyvää), solmuilua (mähläilystämme huolimatta olimme nopein ? porukka), tangramien ratkomista (vieläkin hiukan kaihertaa että miten niin eivät muka olleet oikein ratkaistu...), jousiammuntaa (jee, arvatkaa mikä porukka oli paras!), eläimien tunnistamista (luovuus yleensä astuu peliin siinä vaiheessa, kun ei tietoa enää löydy: hirvipääsky), suunnistusta (olimme hitaita mutta varmoja, se vain ei näissä kisoissa juuri pisteitä tuonut...)... Viimeistä tehtävää lukuun ottamatta pidin kaikista!

No, kai se on paljastettava kuinka kävi, vaikka suunnaton vaatimattomuuteni estääkin minua kerskailemasta voitollamme :)