Jee, vihdoin satoi! Viime yönä sitä sitten tuli koko kesän edestä. Tämä kesähän on ollut kuivin miesmuistiin, mutta ilmeisesti myös naismuistiin. Itse en muista yhtään sadepäivää kesältä... Odotin kovasti sadepäiviä, että olisi voinut siivota mutta oli sitten vaan pakko olla ulkona kun aurinko paistoi :)

Heräsimme viiden aikaan yöllä koko porukka. Siinä vaiheessa ukkonen oli lähes päällä ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla. En tiedä, ehtiikö tuo auttamaan puutarhaamme. Osa luonnosta on ainakin jos siirtynyt syksyteloille. Järkytyin metsäretkellä, kun katselin ihan karrelle palaneita mustikan varpuja ja kellastuneita kielon lehtiä. Näkymä oli kuin marraskuussa!

Ilmaan tuolla ulkona ei ukkonen ole sanottavasti vaikuttanut. Muutamaan päivään ei onneksi ole enää Venäjä täällä haissut, mutta muuten ei ollut niin raikas ilma kuin usein on ukkosen ja sateen jälkeen. Ihan t-paita keli siellä vielä on. Meidän pihassa on kukat hiukan nuokkuneet. En vaan ole raatsinut niitä kastella... Puut ja pensaat ovat sentään vielä vihreitä. Kuivaa kesää harmitellessa voi aina muistella viime vuoden elokuuta, ja olla tyytyväinen tähän tilanteeseen!