..........juhlia huomenna Suomen lätkäkultaa :D Sehän ei ole mun käsissä enää, se on niiden karvaisten miesten (katsokaa vaan Tuomo Ruutua) ja isojen hanskojen käsissä. Mut upea oli ottelu tänään, ihan mieletön :) Sitä vaan olen miettinyt, että tarjoaako kaupunki vanhainkodissa nitrot, että voin vielä silloin katsella lätkäkisoja.... Aika kyytiä pomppii välillä sydän ja jalat nykyisinkin!

..........tehdä jotain muuta elämällään. Joskus olen todennut, niin paljon kuin työstäni nautinkin, että on se rankkaa hoitaa kiittämättömien vanhempien räkänökkamukuloita. Jos lapsella ei mene ihan hyvin, niin paras ratkaisu on tietenkin kieltää ongelman olemassaolo ja estää muitakin puuttumasta asiaan. Vankilassa onkin kivat vierailuajat, eikö niin... No taisi tulla siinä piru tai kaksi maalattua seinälle, mut on se vaikeampi ponnistaa maasta kun toiset hyppii vieressä trampoliinilla!

..........syödä suklaata sen vaikuttamatta vyötäröön. Olla vähemmän laiska. Nukkua hyvät päiväunet. Olla aina terve ja nokkela. Olla rikas.

..........voittaa tänään lotossa ja korjata mahdottomuudet elämässäni. Pidättehän peukkuja asian puolesta, sillä olen oman osani hoitanut (siis lotonnut) :)