Hienosti ehdittiin ajoissa koneeseen, tosin lentokentällä meinasi tulla hetken heiko olo kun katselin Finnairin tiskeille menevää jonoa. Hillittömän pitkä jono veti loppujen lopuksi ihan ok (mutta Pupu saattaisi olla eri mieltä...) ja jonotusta kertyi vain 35min... sitten jonotimme turvatarkastukseen 20min ja olimme vihdoin läpi. Aika kämänen oli Seutulan puotivalikoima, mukaan tarttui siis vain pienen pieni kissa.

Kone oli myöhässä. Joku dude oli matkalla vaihtamaan konetta hukannut passinsa, ja jouduimme odottamaan, että hänen tavaransa poistetaan kyydistä. Lento meni kyllä sikäli ihan hyvin ja rauhallisesti, mutta nukuttua tuli vain parin tunnin verran. Ja tietenkin myös paluu oli myöhässä, koska Shanghaissa oli sumua ja jouduimme lentelemään puolen tunnin verran odotellen laskeutumislupaa. Tässä koeteltiin jo tosissaan Pupun hermoja, mutta Jali ja suklaatehdas auttoivat siitäkin yli.

Vastaanottokomitea löytyi heti, kun vihdoin kaikkien lippujen ja lappujen kanssa olimme löytäneet passin tarkastukseen ja tavaroiden noutoon. Huikea automatka kohti Hangzhouta saattoi alkaa. Pupu urvahti välittömästi, itse jaksoin suurimman osan matkaa. Jo kentällä meitä vastaan oli tulvahtanut lämmin henkäys, kuin suoraan talvisäässä (Suomessa kuitenkin oli kovat pakkaset) ja automatka meinasi olla hiukan hikinen, kun pukeutumisemme oli Suomen mukaista... Olikin sitten tosi makeaa seisoskella majapaikkamme rappusilla auringon paisteessa T-PAITA PÄÄLLÄ :)

Ensimmäinen päivä on mennyt enemmän ja vähemmän Kiinaa haistellen ja maistellen. Kaupassakin piipahdettiin ja varmaan nälkään kuolisin, kun yhdestäkään kääreestä en mitään ymmärtänyt. Mutta onneksi mulla on ollut aivan erinomainen tulkki mukana! Nyt iltapalalle ja sitten nukkumaan, täällä kello 20 kieppeillä, Suomessa 14...