Hiki meinasi kohota eilen otsaan, kun tajusin kuinka vähän on enää matkaan jäljellä. Vielä äsken tuntui, että kestää ikuisuuden ennen kuin lähdetään ja nyt on matka jo nurkan takana ja tuntuu, että aika loppuu kesken... Vielä olis vaikka mitä tehtävää! Täytyy alkaa kirjoitella listaa, mitä otetaan mukaan. Ensi viikonloppuna ajattelin käydä kaupungilla katsomassa vielä tavaroita, joita tarvitsemme ja hoitamassa erään dramaattisen baby Annabelleen liittyvän asian.

Se kiinan kielikin on sitten opettelematta. Kai sen oppii kahdessa viikossa :) Kääk, nyt aivot jumittui... Ideoita, miten valmistautua 9h lentoon lapsen kanssa? Onhan lentokoneissa leikkikenttä, onhan :D Ja äidille poreallas, johon cabanaboit tarjoilee drinksuja ;) Evästä ajattelin, että otetaan mukaan, en luota heiniä syövän Pupumme kykyyn mutustaa lentokoneateriaansa. Kirjoja (Jali ja suklaatehdas, Narnian tarinat, Harry Potter joku niistä englanniksi), piirustuspaperia, vesipulloja, pieniä leluja... Matkatyynyt, että saadaan nukuttua jotenkin paremmin kuin ilman niitä. Lento on meille yöllä, eli ollaan paikallista aikaa aamulla perillä.

Tuliaisiksi on toivottu salmiakkia, ja sitä kävinkin jo ostamassa erinäisen määrän pusseja. Oli mielenkiintoinen ostoslista, mahtoi kassa ihmetellä vaikkei ääneen sanonut: 6-7 pussia salmiakkia, hammasharjat, hammastahnat lapsille ja saippuaa... Ajatteli kai, ettei tuohon salmiakkimäärään kyllä nuo tahnat riitä!

 

Ja se traaginen juttu? no, kun Pupu sai haluamansa lammas-tutin nukelle, mutta tutti ei toiminutkaan. Soitto Amoon: tutti on vanhaa mallia ja nukke uutta...