Eilen oli upean lämmin päivä. Pupulta lensi heti pitkähihainen jo aamusta pois ja hän tepastelikin t-paidassa iltaan asti. Paikalliset kulkivat toppatakeissa ja villapaidoissa, he eivät ilmeisesti huomanneet että oli summer! Oltiinkin päivä lähes kahtesilleen, annettiin isäntäperheelle hetken rauha ;) Aamupäivällä tuli Mr. Leen auto noutamaan meidät ja viemään Hangzhoun vedenalaiseen maailmaan. Siellä nähtiin haita, rauskuja, kilpikonnia, paljon tuntemattomia kaloja, liian pieniä akvaarioita ja pari hyljettä. Hylkeet jopa esittivät pienen shown tehden temppuja! Viimeisenä hyppäsivät reunalle vilkuttamaan heipat, ja toisella oli vauhtia hiukan liikaa ja meinasi tulla suoraan yli syliimme. Takaisiin altaaseen hypätessä kasteli tietenkin sopivasti puolet yleisöstä.

Sitten lähdettiin tepastelemaan ihanassa auringonpaisteessa pitkin West Laken rantamaa. Kauniita kukkaistutuksia, pienen pieniä siltoja, upeita riippupuita, hienosti hoidettuja nurmikoita (joille muuten EI saa astua)... Puiston penkeillä nuokkuvia, härveleillä ajelevia, Pupusta hullaantuneita, korttia lätkiviä -monen moisia kiinalaisia. Seuraava kohteemme oli Starbuck´s cafe. Sanoin Pupulle, että ota mitä haluat ja hänhän otti: ison kakkupalan Vienna romance cake. Itse tyydyin cinnamon rollíin, jonka olisivat myös lämmittäneet. Paikan ovessa oli ollut kameran kuva ja siinä rasti päällä. Tästä Pupu päätteli, ettei saa ottaa valokuvia. Enhän sitä tietty enää pöydässä muistanut, vaan nappasin kuvan hänestä kakkunsa kanssa. Pupu huolestui, että miten meidän nyt käy. Mut ei käynyt kuinkaan :)

Sitten taas shoppailtiin, kun oli sen verran ylellisesti tuota aikaa. Löydettiin itsemme Carreen (Carrefour) ja kierreltiin siellä pienissä puodeissa. Löydettiin hauskoja korvakoruja, jotka ovat tarroja sekä kynsikoruja. Saa neiti hienostella. Nipsuja lähti matkaan myös, sekä yksi Hello Kitty pehmo.

Meillä oli treffit Banana Leafissä isäntiemme kanssa. Syötiin upeassa ympäristössä omassa pienessä huoneessa erilaisia thai-herkkuja. Niitä aseteltiin pyörivällä keskiosalle, ja sitä pyöräyttämällä pääsi valitsemaan, mitä halusi syödä. Sain syötyä lähes ammattilaisen ottein puikoilla, mutta pienet neidit söivät lusikalla ja keskikokoiset haarukalla. Pupukin, ihme kyllä, intoutui maistelemaan mitä omituisen näköisiä systeemejä. Oli herkullista, eikä tarvinnut iltapalaa kaivaa esiin kun palattiin Kiinan kotiimme.

Eilen tuli siis otettua 13266 askelta eli ihan kiitettävä valikoima steppailuja :)

Tänään pääsimme tutustumaan Hangzhoun kansainväliseen kouluun ja heidän joka toinen perjantai tapahtuvaan assemblyyn. Pääsimme myös katselemaan luokkahuonetta sekä osallistumaan hetkeksi aikaa luokan työskentelyyn. Näkyihän siellä jopa tuttuja: Jäbän avoimen kerhon aikainen kerhokaveri kävi kyseisen koulun 4v luokkaa! Kyllä maailma on pieni!!!