Kyllä, kävelen yhä keppien kanssa. pieniä matkoja pärjään jo ilmankin, mutta mitään pitkää tai vauhdikasta en. Ottaa päähän ihan mielettömästi, tuntuu että menee tätä 'omaa' aikaa hukkaan tällaiseen jaskaan :/ Toisaalta, mitä minä valittamaan, monella on asiat PALJON huonommin ja minulla kuitenkin näköpiirissä jossain vaiheessa paraneminen.

Viime yönä on taas vaihteeksi tullut lunta. Kerta on ties kuinka mones tänä talvena. Voisin pistää pystyyn vedonlyönnin siitä, montako päivää/tuntia tuo lumi pysyy tällä kerralla maassa. Olisi saanut tulla talvi kunnolla jo aiemmin, toisaalta nyt tällä hetkellä kun liikkuminen on rajallista, on hiihto- ja luistelukelien saapuminen se ja sama.

Mies sai töitä. Hänet yt-neuvotteluiden tuloksena irtisanottiin ennen joulua. Nyt sai uuden paikan ja saman tien kun oli sopimuksen allekirjoittanut, soittivat vanhasta että töitä olisi hirveästi. Olisivat jotenkin kierrättäneet työpaikan, kun eivät nyt saa suoraan palkata uusia. Sanoin miehelle, et olis kokeillut pyytää jonkin hävyttömän summan rahaa. Niin minä olisin tehnyt: tulen jos saan palkkaa 7000e :D