Todella mieletön oli reissumme Nordfolkiin, tanssimaan tuhansien muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Tuo askelmääräkin vastaa todellisuutta täysin, sillä tokihan oli minulla askelmittari mukana. Parhaana päivänä askeleita kertyi 28000! Tässä kannattaa ottaa huomioon se, että aika moni askelista tapahtui musiikin tahdissa hypähtäen :)

Göteborgissa oli todellakin kuuma viikko, tuo oli siis heinäkuun viimeinen viikko. Iltatanssit pidettiin Mässanilla, jossa kyllä ilmatilaa riitti mutta silti tuntui kuumalta. Suihkussa tuli käytyä pari kertaa päivässä, vain huomatakseen sen aina muutaman hetken kuluttua turhaksi. Hiostava ilma kun hoiti tehokkaasti kosteuttajan virkaa. Vettä meni päivittäin 4-5 litraa ja silti oli koko ajan jano. Muutakin nestettä oli välillä otettava, jos ei muuta niin vaihtelun vuoksi. Ölppään en koske (yök, kissan pissaa), mutta kokista kului huikeat 2litran pullo :D

Ennen reissua luin jonkun kertomusta matkastaan Göteborgiin, ja hän kehui ihmisiä ystävällisiksi. Saman sain itsekin todeta, poislukien tietty paikallinen julkisen liikenteen kuljettaja... Itiksessä shoppailtiin, joku eksyi Kontulaankin eli tosi kotoista oli. Kämpässämme, 1800-luvulta olevassa talossa sijaitsevassa retkeilymajassa, oli tiivis tunnelma. Naisia huoneessa 6, neliöitä ehkä häthätää se toinen mokoma. Joku raukka kun sai nukkua siinä laatikossakin ;) Ikkuna oli auki yötä päivää, eikä peittoa silti tarvinnut. Onneksi ikkunamme olivat sisäpihalle, joten saatoimme pitää niitä auki. Harmiksemme ikkunamme olivat sisäpihalle, sillä ensimmäiset aamupalat tarjoiltiin jo puoli 7 -puheen kera.

Mutta ei tähän pysty kaikkea kertomaan, upea reissu kaiken kaikkiaan ja seuraavan kerran sama uusiksi 2003 Lahdessa!